Diensten

Technisch Bureau van Pelt staat graag en snel voor u klaar mocht uw machine het onverhoopt begeven. Vaak zijn we dezelfde dag nog bij u thuis. Wij repareren uitsluitend met originele onderdelen, ouderwetse service en prijsopgave vooraf.

Uw machine heeft een storing. Dat hoeft niet meteen een vermogen te kosten. Voor een snelle en correcte diagnose berekenen wij u het starttarief van €60,50. Dit is inclusief het eerste kwartier arbeid, voorrijden en BTW.

Reparatie te duur gezien de leeftijd van uw machine? Geen probleem we kunnen u vaak binnen 24 uur aan een andere/nieuw witgoed apparaat helpen. Plaatsen gebeurt snel en vakkundig en geen rommel in huis. Uw oude machine gaat mee en wordt op een milieuvriendelijke wijze afgevoerd.

Tegenwoordig hebben de meeste mensen een keuken met inbouw apparatuur. Ook hier zijn wij in gespecialliseerd en kunnen snel en adequaat een passende oplossing bieden. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Afspraak is afspraak, dat is voor ons het belangrijkste motto. U wilt graag weten waar u aan toe bent? Wij zijn u graag van dienst.